Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de georgeval
Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Bietul episcop Nicolae.......Cum sa zica ca agresit,lui i pare rau ca a iesit sminteala,insa de gersit nu a gresit.
|
Atunci, draga Jane, inseamna ca a gresit Sinodul. Sincer nu inteleg ultima parte din postare. Cred ca avem nevoie si de obiectivitatea sfintelor canoane.
|
George,eu am postat de mai multe ori argumentele pentru care eu consider ca nu a gresit.Eu unul,nu stiu ce canon a incalcat,de vreme ce,cum am mai arata ,ei nu sunt eretici,au numai un alt episcop(papa) drept sef.Nu stiu ce s mai zic,ca deja am repetat de multe ori.
|
ma intreb de ce daca dumneata nu pricepi inseamna ca ar avea dreptate sau dansul sau dumneata... ca nu e doar asha cum pare in mintea shi ochii tai... nu are sens sa-tzi explic iarashi fiindca dumneata nu vrei sa pricepi realitatea ci ca nu-i pacat shi e liber ceea ce e totushi oprit! pentru cine asculta... pentru cine nu, treaba lor...
shi nu este asha cum afirmi dumneata ca ei sunt defapt exact ca ortodocshii doar ca au un alt ierarh mai mare diferit de sinodul BOR... NU, ei sunt in comuniune cu catolicii, cu totzi catolicii shi cu papa deci in comuniune cu toate alea ce pe noi ne despart de ei... te-ai prins? sau iarashi te faci ca nu pricepi? ma intreb de ce? ce motive ai sa nu pricepi de vorba buna? daca dumneata crezi ca nu te desparte nimic de ei shi ca eshti in comuniune cu ei de ce nu te duci la ei? eshti liber sa faci asha cum crezi, cum marturiseshti... dar nu te fa ca nu pricepi ca nu tzine... doar eu tzi-am explicat de mai multe ori decat ai repetat dumneata!