Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 25.07.2008, 22:08:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Draga Cristian, am impresia ca nu ai inteles mesajul meu. Nu are nici in clin nici in maneca cu Mirela.
Iar ultima remarca era raspuns la remarca ei catre Mirean; si anume, ca in fata lui Dumnezeu noi toti suntem prosti, comparativ cu EL.
Cred ca e cazul sa te linistesti si sa citesti mesajele mele asa cum le scriu, nu asa cum iti imaginezi tu sau altul. Nu cred ca e cazul sa mai vezi atacuri sau viclenie sau mai stiu eu ce, peste tot. Imagineaza-ti ca scriu cu gand bun; atunci vei intelege cu adevarat ce scriu.
Dealtfel Mirela si-a schimbat considerabil stilul, asa ca nu vad de ce as fi suparata PE EA?!?
Uite ca nu sunt deloc. Cum nu sunt nici pe tine,sau pe altcineva de aici de pe forum.
Acum ai inteles, Cristian? Mi-ar placea sa cred ca da.
Eu nu imi imaginez nimic draga Anca! Ranesti si uiti si iar ranesti si uiti. Asa m-ai ranit si pe mine si pe Mirela si pe Jenica (care s-a retras de pe forum din cauza ta) si pe multi altii. Deci REPET PEN TRU A INTELEGE : NU AI TREABA CU OMUL( PERSOANA) DE PE ACEST FORUM. Aici dezbatem teme, idei , etc. Nu suntem nici judecatori, nici avocatii cuiva. Ti-a spus si Iosif, ca te crezi cumva intru misiune Divina pe acest forum de a face aprecieri sau judecati la cei de aici. Ai ranit, ranesti si sunt sigur ca vei mai rani. Poate dupa o perioada, de falsa smerenie, iti vei relua atitudinea rautacioasa si aroganta. DOAMNE IARTAMA DE AM GRESIT . Amin ! +