Subiect: semne
View Single Post
Vechi 25.07.2008, 23:48:36
silana silana is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Silana, dar eu vad aproape mereu cruci in miezul rosiilor, asa e "anatomia" lor pe dinautru.
Plus ca eu am fost martor la "minunea" de pe copacul din curtea unei biserici din cartierul Pantelimon, acum 6 ani in urma, fenomen ce sa difuzat si la stiri. Din copacul respectiv s-a taiat o craca, iar dupa cicatrizare, in ciotul din urma cracii taiate s-a format o imagine asemanatoare cu icoana Maicii Domnului cu pruncul Iisus in brate. Insa anii au trecut, iar dupa 6 ani cand am mai trecut pe acolo sa vad daca mai e, am observat ca imaginea icoanei s-a deformat, acum aratand o simpla forma deformata ce nu mai semnifica nimic. Imediat s-a crezut a fi loc sfintit de Dumnezeu, si au inceput sa ia oamenii apa din curtea bisericii, credeau ca totul e sfintit acolo, insa totul s-a stins asa cum s-a aprins.
Daca era semn sub har dumnezeiesc sau sub influenta duhului sfant, ciotul nu se deforma ci ramanea neatins de nici o schimbare.
dar cat ai fi vrut sa dureze,pana in veci?sunt minuni ce au un anume timp de manifestare,un termen de scadenta,nu dureaza pana la gatarea vremilor,si fenomenul de la seuca a incetat ca a sosit timpul,asa si cu fenomenul din Pantelimon.atata fu a fi.
Reply With Quote