ce folos atatea minuni daca L-am indepartat pe Duhul Sfant din inima noastra? ce folos are trambitarea unei minuni daca este urmata de galceava si sminteala?
minuni sunt la tot pasul, nu asta-i important. faptul ca inca mai traiesc oameni intr-un Bucuresti supraaglomerat si exagerat de poluat din toate punctele de vedere, credeti ca nu este o minune? nu stiu cati locuiti in Buc sau intr-un oras mare, dar eu ma minunez zilnic de faptul ca inca nu m-a lovit vreo boala grava din cauza asta si nu-I voi putea vreodata sa-I multumesc lui Dumnezeu suficient pt toate minunile pe care le face pt noi. daca-i intrebati pe medici, si ei se mira de faptul ca multi rezista, desi natura a ajuns in halul in care a ajuns.... ma rog, explicatia lor e ca omul se adapteaza oricaror conditii... dar este o MINUNE. tot ei, medicii, sunt cei care marturisesc faptul ca omul este singurul care se adapteaza, indiferent de conditii.
haideti sa nu ne impotmolim din orice... cu nevrednicie suntem oameni, dar haideti sa purtam cu demnitate chipul lui Dumnezeu in noi si sa nu ne coboram sub nivelul dobitoacelor.
|