Draga Nicole,
Si eu iti zic bine-ai-venit intre noi, sper sa primesti ajutorul sperat.
In ce tara esti, sunt macar alte biserici ortodoxe acolo?... grecii si rusii au biserici cam peste tot in lume, intereseaza-te mai bine acolo unde locuiesti. Chiar daca tin slujba in limba lor, pe care nu o intelegi, sunt datori ca unele parti sa le spuna si in limba oficiala a statului pe teritoriul caruia functioneaza.
Iti doresc sa poti tine tot Postul Craciunului, sa te spovedesti la preot si sa te si impartasesti ca o incununare a efortului tau catre Hristos.
Referitor la mancare, in primul rand trebuie sa mancam mai putin, nu pe saturate, iar mancarea sa nu fie de origine animala. Nu carne, nu branza, nu oua - doar cereale, legume, fructe si PESTE - in zilele cand este dezlegare la PESTE. Lunea, miercurea si vinerea ar fi bine sa mananci fara ulei, daca poti. Pentru mai multe detalii, citeste te rog si articolul "Postul Craciunului" de pe acest site.
Referitor la rugaciune, cred ca altii sunt mai in masura sa vorbeasca decat mine. Daca totusi nu se ofera nimeni, am sa incerc sa te ajut asa cum pot.
Doamne ajuta !
Te imbratisez,
Mirela (de la New York)
|