View Single Post
Vechi 27.07.2008, 16:35:02
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Sa fie oare iezerul de foc de fapt dragostea lui Dumnezeu pentru oameni? E o explicatie noua pentru mine...
Bine ar fi sa fie asa! Dar eu nu cred! Dupa mine, nici macar logica omeneasca nu are afirmatia asta. Unde ar mai fi libertatea de a alege, daca Dumnezeu te-ar tine cu sila in dragostea Sa?

Eu am inteles ca tocmai lipsa prezentei lui Dumnezeu este "iezerul cel de foc"
Ce sa contina acest loc decat toate gandurile rele legate la un loc. Adica ura, dusmanie, frica, desfranarea si mai stiu eu cate alte strambaciuni cu care ne luptam in viata asta sa le alungam din suflet, si acestea sunt acolo multiplicate de milioane de ori ca intr-un cazan sub presiune.Ca de la Facere si pana acum unde era sa mearga toata rautatea omului nepocaita, nespovedita, neiertata?
Ei bine, cei care traiesc bine merci in ele, merg cu ele aici unde s-au strans toate entitatile grosiere, toate energiile negative. Bha! Un sac de putoare... Ce sa caute Dumnezeu aici? Cred ca si ingerilor lui Dumnezeu trebuie sa le fie sila sa intre aici cand scot vre-un suflet pacatos mai la suprafata!

Dar mai stii ca Dumnezeu nu va ierta pana la urma cu forta!!! si greselile dracilor cu al mare al lor -satan desfiintand, spaland putoarea iadulului. Parca asa afirama Origene...
Reply With Quote