O idee buna. Oare am putea rezista noi macar o zi fara sa cartim unu impotriva altuia? Eu unu recunosc ca nu, dar asta e de fapt frumusetea, ca chiar si pentru asta trebuie sa ne straduim cumva, ca e si asta o lupta, sa nu mai cartim, sa nu mai clevetim sau sa facem observatii sau sa dam sfaturi intelepte, noi fiind praff la capitolul practica.
Daaa stiu, noi facem teorie iar practica o lasam in baza sfintilor spunand ca ei au putut, iar noi nu putem, aaa pardon - nu vrem, ca suntem la inceput etc, si ca atare venim mereu cu aceeasi scuza ca de fapt am vrut sa indreptam sau sa atragem atentia, insa si noi fiind aceleasi soiuri de oameni rai, ba poate chiar mai mult.
Heh, eu stau si ma gandesc asa, ca daca am ajunge sa ne cunoastem in realitate intre noi astia majoritatea de pe acest forum care ne stim dupa user, si am vedea de fapt care sunt adevaratele noastre fete, am ramane cu totii "masca" sau socati.
Insa chiar si asa, ne-am obisnui cu ideea, si iarasi ne-am continua traiul, ca altceva....ce sa facem? Ca doar suntem oameni si nu putem...aaa nu, NU VREM.
|