View Single Post
Vechi 28.07.2008, 00:33:25
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
Citat:
Īn prealabil postat de Laurentiu
FRATE jane tu habar n-ai ce inseamna sa fii preot cu atat mai mult episcop... si sa fii raspunza tor pentru turma care o pastoresti..?

Habar nu ai ce s-ar fi intamplat daca Sfintii Parinti nu ar fi luat pozitie antemizand si blestemand toate ereziile...Aproape ca azi nu ar mai fi existat nici un stat ortodox majoritar...Daca acesti parinti nu ar fi mustrat faradelegea la timp.

In schimb dumneata treci cu foarte mare usurinta peste niste lucruri care sunt mult prea grave si daunatoare pentru sufletele crestine, iar credinta este cel mai important lucru pentru un om, pentru ca fiecare se mantuieste in functie de ce crede...si nu e trei lulele trei surcele, Credinta este o intimitate a sufletului, iar preotii si episcopiiau fost lasati de Hristos pentru a fi garanti ai pastrarii DREPTEI SLAVIRI SI A ADEVARULUI sunt pastorii pe care Hristos i-a lasat sa pastoreasca turma sa in Adevar Pentru ca zice Domnul eu sunt Calea, Adevarul si Viata

Unuia ca dumneata nu-i comvin nici cuvintele Sfintilor Parinti apoi ce sa-ti mai spun eu dumitale...Esti liber sa faci ce vrei..
vai vai,stat ortodox majoritar,sa ma stric de ras.Adica de-asta au luptat Sf parinti,sa ajunga unul ca Base,sa ne conduca,intr-un stat majoritar ortodox,Si ce este ortodox la statul nostru majoritar,hotia,ura,betia,violul,avortul,crima,ned repatea.Si tu imi spui mie ca suntem stat majoritar ortodox?Mai normali la cap sunt cei din Zimbabwe,sau Afganistan.
scuze,oamenii puri si curati ca tine la credinta,adevarati luptatori pentru "credinta stramoseasca",nu se implica in probleme josnice ca astea.Ei vegheaza la pastrarea nealterata a credintei stramosesti,stand intr-un nor,deaspura sattului majoritar ortodox,si tintind cu arma anatemelor la oricine incearca sa gandeasca cu capul lui.Omule,vezi ca esti intr-un avion deturnat,iar matale esti teroristul care vrea sa mai darame un turn.
sus palaria in fata "absolventului de teologie".
ma gandeam cat va tine acoperirea. destul de putin, observ.
Reply With Quote