Citat:
În prealabil postat de ancah
Am impresia ca s.a confundat destreptaciunea omului, cu intelepciunea Sfintilor Parinti, caci NUMAI Sfintii Parinti dau lectii, nu omul care se inspira din cele scrise de Sfintii Parinti, in cazul in care nu s- inteles acest lucru. Surprinzator, tocmai lectiile Sf. Parinti supara pe unii cel mai tare. Iar cel care scrie in lumina Sf. Parinti nu au cum scrie gresit.
“Un fiu iubitor si devotat nu va avea niciodata atitudinea unuia care “stie mai bine” decat cei ce l-au nascut. Dupa cum si-a dat seama Pr. Serafim, aceasta atitudine de “a sti mai bine” este principala piatra de poticnire ce ii impiedica pe oameni sa patrunda cu totul in duhul Parintilor“
www.razbointrucuvant.ro PARINTELE SERAPHIM ROSE NE ARATA DE CE ESTE NECESAR SI CUM PUTEM SA DOBANDIM “CUGETUL PARINTILOR”
|
da draga ancah, asha mi se pare shi mie ca merg pe calea unei pocaintze care da lectzii, invatza pe altul, shi asta nu poate fi decat din paleta cea larga a pocaintzelor spre nevrednicie... asha cum este smerenia trufashe, asha este shi pocaintza ucigashe shi sangeroasa a fariseilor cu fatza umana sa zic asha... in care ma scald asha ca idiotul de la idei zic idiot, pe dinafara caci omul dinlauntru ma tot intreb de cine asculta shi de ce zaboveshte de nu-shi mai ia odata crucea ascultarii de Hristos... omul launtric se crede un sherif sau un vanator de bunastare sau ce face omul launtric shi sufletesc? ca mi se pare ca aluia degeaba ii tot spun ca ramane cu ale lui, shi ce a invatzat decat sa imite pe maimarii gLumei... din filme, din sport, de la distractzii, de la chefuri, de la shcoli shi de la tot soiul de sevraje ale faptelor ingamfarii gLumei asta de toate zilele plina de filme cu credintze de catzelushi de casa shi de caini de birt-bordel ce au inlocuit martzoaga cu harlei-davidsonul, cireada de vaci cu cireada de tarfe shi au luat fatza aia de stapani pe ei shi pe terenul lor folosindu-se de o armata de avocatzi shi detectivi... deci ce sa invatzam decat moda credintzelor shi luptelor dintre caini... ce?
deci vezi ca iar am deraiat shi m-am scurs intr-o pocaintza care da lectzii shi mai shi osandeshte pe ailaltzi... caini din alta curte... shi cand se apuca sa latre... 9x???:(:(