Subiect: Cum va rugati?
View Single Post
Vechi 28.07.2008, 15:40:14
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
Citat:
Īn prealabil postat de petrurar
Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
Citat:
Īn prealabil postat de sofiaiuga
dar cine te impiedica sa te spovedesti de cite ori vrei sa te impartasesti?? sau preferi ca preotul sa-ti dea voie la impartasanie fara spovedanie ??!! adica vrei sa iti dea voie sa te impartasesti spre osinda si nu spre mintuire??asa vrei?? atunci la judecata dc ti s-ar reprosa asta ai da vina pe preoti ca ti-au dat voie fara pregatirea sufleteasca necesara ,post 5 zile ,ca la Athos ,si spovedanie dc vrei sa te impartasesti cu vrednicie,draga achimovjan:thumbsup:
Chiar de as scrie 1 mil de mesaje,ca tot nu intelegeti ce vreau sa spun.Auzi,5 zile post ca la Athos.Pai ce treaba am eu cu Athosul,eu sunt in lume,alerg toata ziua,printre masini si haos,in zgomot si zapaceala,cu 1001 probleme de rezolvat.este clar,pur si simplu nu vreti sa ganditi,eu unul renunt la mai posta pe aceasta teme.este ca si cum as vorbii cu surzii.:(
jane, oprestet-te DOAR 1 secunda si cugeta la mintuirea sufletului tau si vei intelege marirea Lui Dumnezeu.
plingi jane, ca tu nici macar o secunda nu te poti rupe de lume/lumesc.
si cine il va plinge pe cel orb, surd si mut la moartea lui?
nimeni.
Iti dai seama,nimeni nu va plange la moartea unui surd si orb.Ba nene,du-te si matale la Athos,dormi bien,mananca bine,fa ascultare,mai fa o baie in mare,mai pupa mana unu preacuvios,si ai sa fii fericit.Eu raman in lume,cu oamenii normali la cap,cati mai sunt,si exact,sutn in acesta lume,sunt lumesc,pentru ca nu vreau sa fiu diavolesc ca tine si ca cei ca tine,in sutana sau fara.
a innebunit lupul.
Reply With Quote