View Single Post
Vechi 11.11.2005, 10:01:50
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Diana
As vrea sa aflu cat de mult se implica duhovnicul in viata credunciosilor care apeleaza la el si cat pot sa se implice cei in cauza in viata duhovicului.Adica cat imi permit sa-l deranjez pe duhovnic? Si in ce conditii? Are duhovnicul timp de mine oricand..si nu se mai satura si el?
Cred ca persoana careia te confesezi trebuie sa fie implicata activ in viata credinciosului, astfel poate cunoaste intreaga viata a credinciosului si de asemeni credinciosul implicat in viata duhovnicului, personal nu ma pot confesa unui om caruia nu-i cunosc viata, cred ca toti pot da sfaturi bune, dar doar cei in a carui viata vad ca functioneaza trairea crestina le pot urma sfaturile. Acesti oameni nu se plictisesc niciodata de prezenta mea, eu ii cunosc viata si el pe a mea. Ceea ce functioneaza la el trebuie sa functioneze si la mine altfel ar fi doar filozofie.
[color=red]Desigur comentariul si parea acesta este strict personala nu pot afirma ca e parearea bisericii ortodoxe[/color] dar asa vad eu lucrurile.
Reply With Quote