View Single Post
Vechi 29.07.2008, 09:51:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Daca Duhul Sfint prin Sinod a decis ca acesta este un caz in care se poate face Pogoramint atunci asa este!

Iar poporul vede ca IPS Corneanu nu este Arie, nu a persistat in acest act, si nu a transformat o cadere DE MOMENT de la necuratul intr-o cruciada personala. Vedeti voi ca mai zice ceva?

Sa nu uitam ca popularitatea acestui incident se datoreaza mediatizarii lui. Cite altele ramin ascunse.
De fapt nimic nu-i nou sub soare, tot manipulati si dependenti de IMAGINE am ramas

...dar cea mai bizara remarca a ta ca fiind PRAVOSLAVNICA(care de regula nici pis nu ar indrazni vreodata sa SUFLE IN FATA VLADICILOR este cea cu.... PUTEM sa facem si sa dregem...vai de capul nostru Ispito, nu stiu cine ar trebui sa taca? ...si ne mai miram de unde devastarile din Nordul Moldovei
cozia, se pare ca ispita-ta a avut dreptate din moment ce nu ai facut altceva decat sa-i ataci stilismul ei... e adevarat ca pomul rau (stilismul) nu poate face roade bune shi de aceea ash sfatui-o sa vina degraba la BOR, dar nici chiar asha de obedientzi shi de infricoshabili exagerand peste poate ca sa demonstram ce? ca avem dreptate cand n-avem? deci mi se pare ca te-a atins la Adevar shi de aia ai reactzionat ata de ciudat, in loc sa cautzi sa vezi Adevarul shi sa fi ROB Dreptatzii... 93x???:(:(

hai ispit-o la BOR ca stilismul te va pierde... sarmanul Rafael n-ai vazut ce a patzit? era plin de auto-indreptatzire shi canoniada, a inceput sa se creada ingerul ce masoara cu prajina templul lui Dumnezeu, shi daca nu era conform cu ce ar fi vrut el sa vada la noi ne anatemiza palmuindu-ne ca pe Arie... nu a rezistat shi a explodat in el sarmanul duhul mandriei canonice... smerenia aia trufashe shi pocaintza aia osanditoare a altora sau mai rau asha cum a explodat shi in mine duhul minciunii maririi de sine ca ma pocaiesc invatzand pe altzii sa o faca... dar eu ramanand repetent...???... adica plin de mandrie shi gol de toata bunatatea dupa Hristos... idiot adica, de la idei... dar dumneata ispit-o ai vorbit bine... pacat ca eshti stilista... ca te pierzi... mai devreme sau mai tarziu... 23x???:(:(
Reply With Quote