Subiect: Parintele Cleopa
View Single Post
Vechi 16.11.2006, 11:39:27
mioara mioara is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maricica
Eu nu l-am cunoscut niciodata, i-am ascultat, in schimb, cateva predici. In unele momente, fara sa incerc sa judec pe nimeni, dar cred ca mai spunea si enormitati. Mai aproape de mine mi s-a parut parintele Arsenie Papacioc, de la Techirghiol,dar nici pe dumnealui nu-l cunosc decat din cateva inregistrari de pe Internet.
Dar, depinde de firea fiecarui om, nu-i asa? Pentru ca de aceea avem libertatea sa ne alegem duhovnicul. Dar, ma gandeam, cu toate ca parintele Arsenie mi-e drag, trebuie sa recunosc ca a avut si el erorile lui: ca aceea cu pedeapsa cu moartea. E cam ciudat ca un calugar sa spuna ca e de acord cu ea.
Cred ca nu poti sa-ti formezi o parere corecta despre un om numai ascultand cateva predici. Sa stii, Maricica, ca acesti mari Parinti ai Bisericii Ortodoxe au multe carti scrise. Cred ca ar trebui sa citesti tot ce au scris ei caci numai asa iti vei putea face o parere corecta, si in masura posibilitatilor sa faci un pelerinaj la Sihastria-Neamt la mormantul si chilia Parintelui Cleopa si la Techirghiol la Parintele Arsenie( cat inca ne invredniceste Dumnezeu sa-l tina printre noi) si apoi sunt sigura ca iti vei schimba parerile despre ei. Doamne ajuta!
Reply With Quote