se vede ca mama ta nu prea e dusa la biserica, daca dracuie in fiecare zi...ce trist, trebuie sa iti fie tare greu sa traiesti cu un asemenea om in casa. si pe mine ma cam exaspereaza uneori sotul meu ca da naibii o gramada (dar macar o face pe spaniola, nu pe romaneste, asa ca nu ma zgarie asa tare pe urechi) si i-am si spus de nenumarate ori sa nu mai faca, ca nu fara motiv are o gramada de probleme, de multe prostii ce scoate pe gura.
referitor la intrebarea ta, stii ca blestemele neavenite se intorc in capul celui care le trimite; asa ca eu una nu cred ca situatia ta se datoreaza sine qua non exceselor verbale ale mamei. s-ar putea insa ca tu in subconstient sa fi absorbit aceasta informatie si sa fii convins ca totusi ea este cauza, cum ar veni ai un fel de credinta negativa, care de fapt ea este cea care iti afecteaza viata.
ce sa faci? pai, daca as fi in locul tau, m-as ruga la Dumnezeu sa ma ajute sa ma pun pe picioare din toate punctele de vedere, un prim pas fiind recapatarea optimismului, pe care cred ca fiecare dintre noi il are in sange, si a capacitatii de sustinere financiara proprie, astfel incat sa va puteti muta cat de curand in casa voastra, singuri. Asa sa va ajute Dumnezeu!
|