View Single Post
Vechi 30.07.2008, 11:53:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

CLD:
"... O, Scriptură care te tin în mână de la început si până la sfârsit! Cerul si pământul vor trece, dar cuvintele Domnului Iisus Hristos nu se vor sterge si nimic nu va rămâne neîmplinit. Amin.

Israele, poporul Meu, întoarce-te cu fata la Dumnezeu, că Dumnezeu a fost si este scutul tău, dar fă asa cum scrie, că nici o virgulă nu se va lua. Si la cei ce n-au stiut, si la cei ce n-au văzut, si la cei ce n-au vorbit, va vorbi virgula si vor încremeni, căci nu a fost pusă să trecem peste virgulă, iar punctul a fost ca să te opresti. Vai de tine, crestine care n-ai luptat ca să întelegi punctul si să te opresti! Vai de tine, cel ce nu te-ai oprit! Vai de tine, cel ce n-ai priceput punctul! Vai de tine, că Eu sunt virgula si punctul! Vai de tine, care, Eu am venit la tine, si tu nu M-ai primit! Vai de tine, crestine, ce judecată vine peste tine!"

"... Fiti tari si înrădăcinati-vă bine viata cu Mine, ca să tineti piept la furtună si la viscol, că scrie în Scriptură că via a dat-o spre mâncare porcilor, si de o altă vie este plin pământul, si aceasta e sectarismul. De aceea vă spun: adânciti rădăcinile, că vine vremea ca un ciorchine din via Mea să aibă un kilogram."

:(
Reply With Quote