Citat:
În prealabil postat de vsovi
verdict-crima ca-n filme:
te simtzi un ratat la 40 de ani, itzi faci mila de tine pentru parere buna de sine shi dai vina situatziei tale pe mama shi pe traumele copilariei, ashteptand slava de la oameni, de la noi shi de la ceilaltzi... :angry:
ai abordat un ton foarte naiv pentru a impresiona, pe cine vrei sa pacaleshti?
poi se vede de la o poshta ca o mama ramasa singura cu un copil a facut tot ce i-a stat in putintza pentru ca copilul ei sa aiba carte shi astfel sa aiba parte...
dumneata spui ca te-a blestemat... oho cat injura sufletul omului fara cuvinte... orice manie este o crima orice nemultzumire este un cutzit infipt in inima cuiva... iar dumneata te miri ca a fost sloboda la gura o femeie singura poi shtii dumneata cu ce se confrunta zidezi pe la servici?... spui ca dracuia un copil neascultator... dumneata cum te comportzi cu copilul tau... sa vedem cum o sa te abtzii...
spui ca tzi-ai pierdut casa... ca tzi-a luat-o banca... acum te-ai acuiat la ea shi poate vrei sa pui shi casa ei la joc sa ramanezti totzi pe drumuri... sa nu-tzi inchipui ca atunci cand te va dracui dumnezeu v-a fi de partea ta... precis acum tzi-a intrat in gand sa o duci la caminul de batrani ca e rea shi senila... sau ce vrei sa insinuezi?
Dar acum sa revin la toane mai bune,
dumneata ar trebui sa fi foarte fericit sa ai asha o familie shi sa fi langa mama ta, ar trebui sa fi plin de fericire shi iubire, mai ales daca ai un copilash, shi nu trebuie sa tragediezi sau sa deznadajduieshti... nu ai de ce, lumea oricum te va considera un ratat sau un sarantoc sau un nebun... deci n-are rost sa-tzi faci probleme pentru parerea gLumii despre tine... dumneata ar trebui sa-tzi vezi de dragoste shi Mantuirea de la Dumnezeu, care nu se implineshte prin bani ci prin rabdare... sfanta rabdare intru sfatul cel bun :)
|
Se vede ca nu ma cunosti , de fapt nu ai cum. Casa in care locuiesc acum a suferit inbunatatiri de 100mil in vara trecuta, dezinteresat. Nu am de gand 'sa pun casa in joc', sau s-o dau afara asa cum spui, ca mi-a intrat in gand s-o duc la azil, dar ce usor e sa aruncam vorbe grele cand nu stim situatia, sa judecam la suprafata, asa cum ne convine, nici nu-mi inchipuiam ca voi gasi aici pe cineva care sa arunce venin asa cum ai facut tu!
Cred ca am facut o greseala postand aceasta poveste, se vede rautatea din tine, eu nu insinuez nimic asa cum ma acuzi, esti mai rau decat RAUL facand acele afirmatii!
Va multumesc tuturor celor ce mi-ati raspuns, am avut ceva de invatat de la voi, si voi mai avea.