View Single Post
Vechi 30.07.2008, 16:27:00
NIMENEA NIMENEA is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
n-am aruncat venin ci te-am atentzionat sa nu te puna cumva necuratul la astfel de ganduri... dar se pare ca te-am atins exact la problema din moment ce te-au afectat in asemenea hal... sfaturile mele... nu am zis ca asha stau intradevar lucrurile ca n-am de unde sa shtiu deci nu te pot acuza de nimic ci gandindu-ma la sufletul shi starea ta am zis ce am crezut de cuviintza pentru a-tzi da sfat spre folos... dar nu l-ai priceput pentru ca te-ai aprins la orgoliu shi la manie de n-ai mai priceput ce citeshti... deci te rog sa mai citeshti incaodata shi sa nu o consideri acuzatzie ci atentzionare... in sensul sa nu te puna ala rau... shi vezi ca nu eu is ala ce te acuza ci faptele tale.... eu am incercat altceva ce n-ai priceput se pare, deci imi cer iertare... am fost intradevar deplasat... dar dumneata cum eshti daca spui ca mama ta e de vina pentru ca ai pierdut casa ca ai pus-o gaj la banca... shi acum ai bagat in casa mamei tale 100 de mil ca sa ce? ce pretentzii o sa ai pentru banii ashtia? deci incep sa ma intreb daca nu cumva dingreshala ti-am descoperit cumva gandul mishel... daca m-am inshelat atunci sa fi sanatos shi asha shi trebuie, sa ajutzi pe mama shi familia ta deci sa-mi fie cu iertare :)
Gresesti in continuare facand asemenea speculatii. Cred ca am explicat mai sus ca ceea ce am investit am facut-o DEZINTERESAT, dar nu ai priceput, sau nu ai vrut.
Cat despre 'gandul misel', asa cum iar m-acuzi, gresesti total, departe de mine aceste ganduri si fapte, dar ma rog, daca asa ma vezi tu din aceste discutii , este parerea ta.
Reply With Quote