Citat:
În prealabil postat de NIMENEA
Citat:
În prealabil postat de vsovi
n-am aruncat venin ci te-am atentzionat sa nu te puna cumva necuratul la astfel de ganduri... dar se pare ca te-am atins exact la problema din moment ce te-au afectat in asemenea hal... sfaturile mele... nu am zis ca asha stau intradevar lucrurile ca n-am de unde sa shtiu deci nu te pot acuza de nimic ci gandindu-ma la sufletul shi starea ta am zis ce am crezut de cuviintza pentru a-tzi da sfat spre folos... dar nu l-ai priceput pentru ca te-ai aprins la orgoliu shi la manie de n-ai mai priceput ce citeshti... deci te rog sa mai citeshti incaodata shi sa nu o consideri acuzatzie ci atentzionare... in sensul sa nu te puna ala rau... shi vezi ca nu eu is ala ce te acuza ci faptele tale.... eu am incercat altceva ce n-ai priceput se pare, deci imi cer iertare... am fost intradevar deplasat... dar dumneata cum eshti daca spui ca mama ta e de vina pentru ca ai pierdut casa ca ai pus-o gaj la banca... shi acum ai bagat in casa mamei tale 100 de mil ca sa ce? ce pretentzii o sa ai pentru banii ashtia? deci incep sa ma intreb daca nu cumva dingreshala ti-am descoperit cumva gandul mishel... daca m-am inshelat atunci sa fi sanatos shi asha shi trebuie, sa ajutzi pe mama shi familia ta deci sa-mi fie cu iertare :)
|
Gresesti in continuare facand asemenea speculatii. Cred ca am explicat mai sus ca ceea ce am investit am facut-o DEZINTERESAT, dar nu ai priceput, sau nu ai vrut.
Cat despre 'gandul misel', asa cum iar m-acuzi, gresesti total, departe de mine aceste ganduri si fapte, dar ma rog, daca asa ma vezi tu din aceste discutii , este parerea ta.
|
atunci nu pot decat sa ma bucur pentru tine shi sa te rog sa ma iertzi pentru insinuarile prea dure shi sa sper sa te ierte shi maicutza ta... de ce v-a cerut sa plecatzi? shi acum unde locuitzi? ???