Deocamdata nu am plecat, ne-a cerut sa plecam datorita tensiunilor acumulate acuzandu-ne mereu ca nu am facut nimic si am ramas fara casa, ca nu am ascultat niciodata, (dar de fapt tot ea ne-a sugerat acum vreo doi ani ideea unui credit la banca, iar dupa asta am mai recidivat cu inca un credit, si de aici nenorocirile.), de aici si eu am ripostat la un moment dat, jignind-o, ptr ca ma saturasem de atatea acuze, apoi asta a fost punctul culminant, iar acum incepem sa cautam ceva cu chirie.
Cat despre discutiile cu mama, la ora actuala sunt unele formale, ne evita, desi nu doresc sa fie asa. Chiar astazi am facut cateva pachete ptr ajutorarea celor din moldova, si nu am discutat decat strict la obiect.
Asa am crezut si eu, ca ii va face placere sa aibe grija de nepot, dar acesta fiind foarte iute, nu se mai intelege cu dansa la cei 75 de ani pe care-i are, e nemultumita si de el, n-o asculta asa cum ar dori, de fapt nici pe noi nu prea ne asculta, dar il toleram, cu timpul se va mai cuminti.
Afacerea pe care am avut-o nu e secreta , dar prefer sa nu mai vb despre ea, ce-a fost a fost, incercam s-o luam de la capat.
|