View Single Post
Vechi 31.07.2008, 12:07:29
ancah
Guest

Implicit

Am impresia ca suntem pe alta lungime de unda, mariann. De aceea nu intelegi. De unde poate proveni aceasta diferenta de lungime de unda?!? Ceea ce scriu ortodocsii nu se potriveste in tiparele sectelor. Daca nu faci si tu un efort de a vrea sa intelegi ceea ce ti se scrie, efortul ortodocsilor ramane inutil. Vezi bine ca nu vine fiecare cu interpretari proprii, ci cu invataturile Sfintilor Parinti, oameni indumnezeiti, care au primit de la Duhul Sfant cele transmise noua. Daca nu te indoiesti de existenta Duhului Sfant si de lucrarea Lui in om, atunci nu te poti indoi nici de cele scrise de Sfintii Parinti. Iar daca stiind aceasta, te indoiesti de cele afirmate de sfintii Parinti, atunci pacatuiesti impotriva Duhului Sfant, pacat care nu se iarta.
Nici Biblia nu a fost scrisa intr-o zi de o singura persoana. Dumnezeu ne-a mai dat inca o invatatura si inca una, pe masura ce am putut sa o intelegem. De ce sa ne miram ca ne-a vorbit prin Sfinti?!?
Problema sectantilor este ca nu cred in Sfinti. E mare pacat, caci au devenit piatra de poticnire pentru voi. Incearca, draga mariann, sa depasesti aceasta faza si vei intelege ce lucruri minunate ne-au lasat in scrierile lor Sfintii.
Reply With Quote