View Single Post
Vechi 31.07.2008, 14:10:07
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariann
Anca, eu cred in Sfinti Parinti precum: Sfintii evanghelisti Matei, Marcu, Luca, Ioan si sfintii apostoli Pavel, Petru, Iacov. Acestia au fost contemporani cu Domnul Iisus Hristos si au promovat cea mai pura invatatura. De ce nu-mi dati invatatura din acesti Sfinti parinti?
Dumitale ti s-au mai arătat și de către mine și de către alții citate din sfinții apostoli, singurii pe care îi consideri si Sfinti Parinti:

1 Cor.10.24
Mâncați tot ce se vinde în măcelărie, fără să întrebați nimic pentru cugetul vostru. Căci "al Domnului este pământul și plinirea lui".

Marcu 7.15 Nu este nimic din afară de om care, intrând în el, să poată să-l spurce. Dar cele ce ies din om, acelea sunt care îl spurcă.

Gal 3.24 Astfel că Legea ne-a fost călăuză spre Hristos, pentru ca să ne îndreptăm din credință. Iar dacă a venit credința, nu mai suntem sub călăuză

Se pare că porunca apostolului Pavel si a evanghelistului Marcu se bat cap în cap cu interdictiile obligatorii ale adventistilor sambetari de a consuma anumite cărnuri, interdicții inspirate de Vechiul Testament și introduse de profetesa mincinoasă a adventiștilor, Ellen White. Când te apuci să comentezi coerent, rațional și logic aceste versete scrise ? La fel și:

Ioan 5.18 Deci pentru aceasta căutau mai mult iudeii să-L omoare, nu numai pentru că dezlega sâmbăta, ci și pentru că zicea că Dumnezeu este Tatăl Său, făcându-Se pe Sine deopotrivă cu Dumnezeu.
Aici opinia evanghelistului povestitor, sfantul apostol Ioan e cat se poate de clară: Iisus Cuvantul Întrupat, acelasi cu Dumnezeu Creatorul, desfiinta Sâmbăta ca zi de odihnă.
Și:
Col 2.16 Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete, Care sunt umbră celor viitoare iar trupul este al lui Hristos.
Reply With Quote