Citat:
În prealabil postat de mariann
Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Pentru adventistii de ziua a saptea care au facut-o pe Ellen White mai infailibila decat Papa, cititi viata si comentarii despre scrierile ei facute de un fost adept din grupul ei.
Adresa este: http://www.ellenwhiteexposed.com/rom/index.html
|
Iustin, eu sunt adventist. Cauta in toate postarile mele (si sunt destule) si vezi daca am dat vre-un citat din Ellen White. Cunosc foarte putin scrierile ei si stiu ca poate avea si greseli; este doar un om. Singurele invataturi infailibile sunt cele din Cuvantul lui Dumnezeu.
Biblia sau Sfânta Scriptură este revelația lui Dumnezeu dată omului păcătos prin prooroci și apostoli, constituind singura regulă în ce privește credința și felul de viețuire creștină.(Doctrinele biblice ale adventistilor de ziua a sapte - cap.1. Revelatia lui Dumnezeu).
Nu vei gasi nici o fraza in doctrinele adventiste in care sa se vorbeasca despre infailibilitatea vre-unui om.
Va inteleg. Neputand sa-i combateti pe adventisti cu Sfanta Scriptura, va folositi de fel si fel de mijloace necrestine.
|
Citat:
În prealabil postat de mariann
Va inteleg. Neputand sa-i combateti pe adventisti cu Sfanta Scriptura, va folositi de fel si fel de mijloace necrestine
|
Marian nu ai dat pana acum nici un raspuns la intrebarile:
Daca spui ca te iei numai si numai dupa Scriptura, atunci de ce toate punctele pe care le-ai sustinut tu aici pe forum caracteristice ereziei adventiste ( Mileniul, tinerea Sabatului, zeciuiala, inexistenta Iadului si a chinurilor vesnice, inexistenta constienta a sufletului dupa moarte, randuielile referitoare la Sabat, interdictia de a consuma anumite mancaruri) coincid perfect cu ce a propovaduit profetesa mincinoasa Ellen White, fondatoarea oficiala a sectei adventiste?
Si a doua intrebare: De ce nu îi lamuresti pe sectantii care sustin si ei asemenea adventistilor principiul Sola Scriptura (adica batisti, evanghelici, iehovisti etc). De ce vii sa lamuresti ortodocsii? Doar stii ca noi nu suntem partizanii principiului Sola Scriptura?