View Single Post
Vechi 01.08.2008, 08:45:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Scurte, dar, interesante si placute dialogurile dintre Ionut si Adrian si tot odata degaja o simplitate si o sinceritate ce rar mai intalnesti. Draga Ionut, ai avut tu nesansa sa gasesti un slujitor al Bisericii, mai putin vrednic si probabil or mai fi. Dar ,dragul meu, de aici pana a judeca la gramada, e cale lunga si periculoasa.Roagate Bunului Dumnezeu sa-ti gasesti un Dțhovnic potrivit sufletului tau. Si vroiam sa-ti mai spun ceva: tot citind despre Preoti mai putin "vrednici", chiar am cautat sa depistez asa ceva si credema nu am gasit, pur si simplu. Probabil ca 1 la 1000 or fi mai putin pregatiti ( am dat o cifra imaginara) si tu si poate si altii a_ti avut "norocul" sa ajungeti pe mana acelui Parinte dintr o mie. Nadejdie draga Ionut! Cat despre cocosarea ta, draga Adrian, trebui sa te linistesti, ca multi suntem in situati asta si tocmai de aceea trebui sa traim in fratie, pentru ca povara sa ne fie mult mai usoara. Oricum , post in pace si fapte si ganduri curate ! Amin
Reply With Quote