Citat:
În prealabil postat de mariann
Citat:
În prealabil postat de vsovi
e plina scriptura de lucrurile lui Dumnezeu shi alea nu-s idoli! pricepi dumneata? ci
|
E plina scriptura de lucrurile lui Dumnezeu in Vechiul Testament, unde credinta avea la baza multa simbolistica. Dar nu mai gasim aceste lucruri in Noul Testament, dupa moartea, invierea si inaltarea Domnului Iisus Hristos. Nu mai avem nevoie de somboluri. Dati-mi, va rog, cateva exemple de lucruri din Noul Testament.
Eu stiu ca sfintii apostoli nu carau cu ei obiecte de cult si nici nu se gasea asa ceva in locurile de adunare. Si credinta celor din primul secol o depasea cu mult pe a noastra.
|
cum numai in vechiul Testament cand in Noul Testament se scrie ca intru ale Sale a venit shi nu l-au primit deci ale Sale erau Toate pe care le-a dat in Vechiul, in Noul shi in Apocalipsa dar shi in toate cele ale sfintzilor... shi nu erau numai simboluri ci lucruri vii shi mantuitoare la care a mai adaugat mereu... ca mereu mai sfintzeshte shi mai binecuvanteaza cate ceva... iar lucrurile curatzite de Dumnezeu sa nu numeshti dumneta spurcate adica idoli... iata fac o paralela cu citatul acela... shtii dumneata care.
hai c-am incheiat cu dumneata ca pe dumneata nu te intereseaza ce este scris ci sa ne invartoshezi cu ceea ce atzi vrea voi sa fie scris...
777772x???:(:(