View Single Post
Vechi 02.08.2008, 10:28:50
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Alta smecherie sectareasca. De cand discuti dumneata cu mine, asa impresie slaba legata de intelectul meu ti-am facut ?
De ce nu ai dat si continuarea la versetul pe care l-ai citat (Fapte 10. 14)? Ce ii raspunde D-zeu imediat? Fapte.10.15:
"Pe cele care le-a curatit Dumnezeu tu sa nu le numesti spurcate"
Domnule Ovidiu, este traba dvs. daca nu va place adevarul, dar ganditi-va ca mai sunt si alte persoane care citesc postarile dvs., care nu cunosc bine Sfanta Scriptura si pot fi duse in eroare.

Nu am o impresie slaba despre intelectul dvs. Dimpotriva, consider ca sunteti mult mai bine pregatit decat mine, din acest punct de vedere. Capacitatea dvs. intelectuala, daca ar fi insotita si de o dorinta sincera dupa adevar, ar fi un mare castig.

Daca tot ati postat inca un verset din Faptele apostolilor cap. 10, de ce nu postati mai multe? "Ce a curatit Dumnezeu sa nu numesti spurcat"(Faptele apostolilor cap. 10:14). Avand in vedere pregatirea dvs., eu cred ca stiti bine ca in acest verset nu este vorba nicidecum despre mancare. In Fap. ap. cap 10., apostolul Petru are o vedenie, cu tot felul de dobitoace si taratoare. I se spune "Petre, scolate, taie si mananca"(vers. 13). "Nicidecum Doamne", a raspuns Petru, "caci niciodata nu am mancat ceva spurcat sau necurat"(vers.14) "Si glasul i-a zis:"ce a curatit Dumnezeu sa nu numesti spurcat"(vers. 15). Ce vrea sa spuna acest verset 15? Vedenia aceasta se repeta de trei ori. "Petru nu stia ce sa creda despre intelesul vedeniei"(vers. 17). Apostolul nu s-a grabit sa interpreteze in stilul dvs. El stia ca Dumnezeu este neschimbator. Stia ca daca Dumnezeu a impartit de la inceput animalele in curate si necurate, acest lucru nu se va schimba. Ce se intampla in continuare? La apostolul Petru vin niste "neamuri"(neevrei). Ce va face apostolul? Va merge cu ei sau nu va merge? "Stiti", le-a zis el, "cã nu este îngãduit de Lege unui Iudeu sã se însoteascã împreunã cu unul de alt neam, sau sã vinã la el; DAR DUMNEZEU MI-A ARATAT SA NU NUMESC PE NICI UN OM SPURCAT SAU NECURAT"(Fap. ap. cap 10:28). Si sfantul apostol a inteles ca trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de oameni nu fata de animalele curate sau necurate.

Pentru cei interesati de adevar (si pentru d-l Ovidiu): cititi cu atentie Faptele apostolilor cap. 10:1-34. Acolo totul este limpede. Insusi apostolul Petru da explicatii (nu marian sau Ovidiu).

Reply With Quote