02.08.2008, 10:52:39
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 21.04.2008
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de mariann
Va inteleg. Neputand sa-i combateti pe adventisti cu Sfanta Scriptura, va folositi de fel si fel de mijloace necrestine.
|
nu fostule draga marrian, nu te flata singur, noi in primul rand nu va combatem ci va plangem, macar unii, nu e voie sa combatzi shi sa mergi spre infruntare ca atunci stai impotriva celui rau shi se excaladeaza conflictul... nu, noi tzi-am explicat, eu adica, in sperantza ca ortodoxia din tine a mai pastrat ceva bun, dar se pare ca nu, deci nu ca nu putem sa-i combatem ci nu e voie shi nu ca nu are dreptate ortodoxia ci voi ramanetzi impietritzi in surzenie shi orbire ca de v-atzi pleca urechea v-atzi nelinishti shi a-tzi cauta adevarul, dar fiind impietritzi in minciuna, pacalitzi shi ridicatzi in fariseism, autosuficientzi prin grija celui care spune "te voi ajuta" (ala rau), inchinatzi la ingerii celui rau, va magulitzi ca nu atzi fost convinshi, atzi fost convinshi shi nu este creshtin-ortodox care sa nu va convinga de ereziile voastre dar problema e la voi, NU VA LASATZI CONVINSHI crezand ca avetzi dreptate dar sunttzi ratacitzi shi ratacirea o sustzinetzi tocmai prin argumente preluate din Sfintele Scripturi, din sfintzii Paraintzi, deci din Adevarul care nu va trece, caci "Cerul shi Pamantul vor trece dar Cuvintele Mele nu vor trece"... deci voi argumentatzi greshit, fals, pierzator, eretizator shi nu va lasatzi convinshi shi lamuritzi deci atunci nu o facetzi decat pentru a face prozelitism, caci pentru ce sa nu te lashi convins de Adevar daca acela este Adevarul decat daca interesul este mai puternic decat Adevarul rezultand incapatzanarea in pacate... lucru care nicidecum nu poate sa fie o desavarshire sau o autoritate asha cum o pretindetzi voi ashtia... v-am zis ca fiind de plans, va plangem, dar asta nu inseamna ca suntem datori sa facem ca voi... caci surdului oricat i-ai vorbi el nu aude ca nu vrea? ca nu poate! orbului oricat i-ai arata el nu vede ca nu vrea? ca nu poate, dar celui ce vede shi aude deci poate dar nu vrea? apoi nu el gresheshte ci eu ca nu ascult shi continui sa-mi bag capul in viespar, shi iar parca o sa-mi aud de la parintele Arsenie Boca ca shi la mine se refera "ma, nu-tz baga ma capul in viespar, intre viespi, ma omule, darmite sa mai le shi intaratzi?" asha ceva ar spune... ca doar trebuie "sa-tzi fereshti capul de frig shi de prostie"... asha ca marianne... te las, mi-am facut de lucru cu tine dar n-a tzinut... dar hai sa-tzi dau un sfat de despartzire: citeshte ma marianne shi tu scriptura ma, nu numai ei... shi o sa vezi ca nu eu te-am mintzit... nu eu ma marianne... citeshte-o shi tu... din scoartza-n scoartza... shi mai marianne nu lui Hristos te-ai daruit mai cand te-au dus la rau ci atunci te-au lepadat de ortodoxie ma printr-un chef de alegere personala a minciunii... treaba ta... sper sa ma iertzi daca te-am facut sa te simtzi ofensat... dar m-a durut ma ca te-au furat sau ai cazut tu ca un... ca un om... mai ca totzi greshim... te las...
7772x???:(:(:(
|
Multumesc pentru gandurile bune. Stati linistit: nu m-am lepadat de nimic din ce este bun in ortodoxie. Apreciez adevaratele valori.
|