View Single Post
Vechi 02.08.2008, 18:28:19
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Laurentiu
Frate cand o sa fiu intr-atata de intelept incat sa vorbesc dupa cum ma taie capul o sa vorbesc ...Pana atunci ma bazez pe invatatura Sfintilor Parinti care sunt cu mult mai luminati decat mine pentru ca au fost inzestrati cu Harul Duhului Sfant.

Mi-aduc aminte ca am citit in viata Parintelui Ilie Cleopa ca odata Parintele Cleopa a tinut un cuvant credinciosilor iar Parintele Cleopa tot da citate din Sfintii Parinti so din Sfanta Scriptura si o femeie i-a zis Parintelui Cleopa:
Stim si noi ce spun Sfintii Parinti stim si noi ce zice Sfanta Scriptura dar Sfintia Voastra ce ziceti? Vrem sa auzim si parerea Sfintiei voastre.Insa Parintele Cleopa n-a incetat niciodata sa aiba o alta parere decat ceea ce invatau sfintii.

Noi ce exemplu putem lua?

Eu as prefera sa vad cum iti inmultesti matale talantii dati de Mantuitorul,nu cum si-au inmultit altii talantii.Trebuie sa creezi si tu ceva original in aceasta lume,ceva care sa-ti defineasca originalitatea,faptul ca altul ca tine nu mai este.Asta am vrut sa spun,faptul ca as fii vrut sa ne spui ceva si din inima sau mintea ta,ceva zamislit de acolo.
Reply With Quote