View Single Post
Vechi 04.08.2008, 10:24:39
DanielaVoica DanielaVoica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.05.2007
Implicit

Oricum, numai Dumnezeu stie cine este crestin cu adevarat. Orice sfat este subiectiv, este numai o parere. Cu toate acestea eu sunt indignata de ceea ce v-am spus in mesajul anterior. Mie, de exemplu, mi-a atras atentia in mod pozitiv un preot, care slujind la o biserica inca in constructii, atunci cand a facut apel catre enoriasi pentru a veni in ajutor la finalizarea lucrarii a spus ca oricine poate oferi un ajutor cat de mic, cum ar i, ca oricine se poate ruga pentru paza zidarilor care lucreaza la inaltime pe acoperisul Bisericii, insa nu a rostit numic despre bani. In biserica respectiva, nici unul intre preoti nu primeste bani in mana atunci cand iau acatiste cu lumanari in timpul Sfintei Liturghii, sau atunci cand cineva sa spovedeste. Oamenii pun bani numai in cutia milei. Preotii de la aceasta biserica au facut apel la credinciosi sa le dea liste cu numele si adresele cunostiintelor lor care au nevoie de sprijin moral sau material penrtu a le veni in ajutor. La recomandarea credinciosilor ei se duc acasa la batranii dcare traiesc singuri sa discute cu acestia, sa se roage, etc. Intr-o duminica, unul dintre preoti a citi in Biserica o scrisoare primita de la un detinut si a intrebat pe cei prezenti cine vrea sa mearga impreuna cu dansul sa il viziteza la puscarie pe acel detinut.
Am deviat de la subiect, dar v-am povestit lucruri care mie mi-au captat foarte mult atentia si pe care simt nevoia sa le povestesc.
Reply With Quote