View Single Post
Vechi 04.08.2008, 11:15:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

draga ancah...

Sau care femeie, avand zece drahme, daca pierde o drahma, nu aprinde lumina si nu matura casa si nu cauta cu grija pana ce o gaseste? Si gasind-o, cheama prietenele si vecinele sale, spunandu-le: Bucurati-va cu mine, caci am gasit drahma pe care o pierdusem (Luca 15:8-9)

shtii cum vad eu? vad altfel talcauirea asta, in sensul ca a zecea parte dintr-o avutzie era a Lui Dumnezeu, in sensul ca era a lui shi era semnul prin care arata binecuvantarea shi rodirea avutziei data omului, sa sa-i prisoseasca lucrurile shi ca sa o aduca jertfa pentru prinos sau de multzumire in fatza lui Dumnezeu, deci femeia din parabola am impresia ca este credintza care l-a pierdut pe Dumnezeu, shi atunci a cautat pana a regasit-o shi cand a regasit-o a chemat la sarbatoare pe apropiatzi caci s-a fact veselie mare pentru ca s-a regasit ce era pierdut... dar mai poate fi shi o mica porunca pe care uitand-o shi neimplinind-o atunci nu te potzi bucura de celelalte noua pe care le implineshti, caci ce era o drahma mica decat o cirta sau o iota? :)
Reply With Quote