View Single Post
Vechi 04.08.2008, 13:59:36
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pethrina
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de pethrina
Fiica mea in varsta de 8 ani ma intreaba cine la facut pe Dumnezeu,a intrebat si pe proful de religie si nici acesta nu ia dat un raspuns....Sunt credincioasa dar nu stiu ce sa ii raspund....Poate sa ma lumineze cineva? Doamne ajuta!
Tare m-as mira , dar nu cred, ca profesorul( nu profu) de religie nu a gasit sa-i dea un raspuns fetitei tale. Mai de graba , este o provocare lansata de tine si e bine sa fim corecti cu noi insine si cu cei din jur, mai ales in aceasta perioada. Fetita ta si sunt sigur ca si tu, stiti Crezul si chiar la inceput se spune ca EL este facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute. EL este unicul facator, nefacut, necreat de altcineva, din totdeauna. De vrei sa-i dai o explicatie fetitei tale, o gasesti cu siguranta mai ales cand esti un bun crestin. Ce totusi nu am inteles este neadevarul pe care l-ai rostit despre profesorul (nu profu) de religie. Fi sigura ca si profesorul de sport stia sa dea un raspuns cat de cat apropiat de adevar. Oricum logica noastra lumeasca intru limitele noastre , nu are cu nimic deaface cu Dumnezeirea insasi, necreata, nelimitata, din totdeauna intru vesnicie, fara de sfarsit.
Fara suparare.....stiti cate lectii de religie a facut intr-un an?!4 sau 5.....si acelea..nu mai comentez...Daca considerati ca am mintit cu ceva...asa sa imi ajute Dumnezeu in viata!
Lasa Pethrina, nu te mai lega singura acum!
Neincrederea lui Cristi vine poate si de la faptul ca in ultima vreme s-au perindat cativa pirati pe aici veniti doar cu scopul sa tulbure apele.
De aceea eu sincer ma bucur cand cineva isi mai manifesta neincrederea in veridicitatea unor postari, ca asa mai obtinem si marturii de sinceritate:)
Nu fi suparata! Si BINE AI VENIT PE FORUM:)!
Reply With Quote