View Single Post
Vechi 04.08.2008, 18:43:47
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

fereasca-ne Dumnezeu de stilism shi de canoniada lor... nu mergetzi dupa stilishti ca nu sunt in Harul Lui Dumnezeu, nu sunt in comuniune cu ortodocsii, sunt un fel de sectantzi shi nu e vorba de calendarul pe vechi fatza de cel nou ci e vorba de sectarismul stilist al schismaticilor ce fac canoniada shi mare zarva ei nepricepand ca tocmai ce fac ei este contrar sfintelor canoane ortodoxe...

nu stiu daca nu cumva unul din coarnele fiarei ce parea un miel shi vorbea ca un balaur, unul este sectarismul (adventishti, baptishti shi ceilaltzi) iar celalt corn o fi stilismul shi sectarismul schismaticilor ortodocshi pushi pe canoniada shi atentzionari absurde shi mincinoase... un fel de gat de lebada shi glas de sirena ce pare a fi a unui miel dar vorbesshte ca un balaur...

avetzi grija cu stilismul ca e la fel de periculos ca shi sectarismul... l-am vazut pe Rafael ce atitudini a avut pe forum shi m-am convins... pomul rau nu poate face roade bune shi radacinile lui nu se scot ushor afara din om... 72x???:(:(
Reply With Quote