Buna tuturor. revin, vreau sa continui ce am inceput .draga,,NIMENEA,,(ma zgarie id-ul acesta, schimba-l in altceva, nu merita),cea mai mare provocare pt. noi cei care am avut de infruntat o soarta asemanatoare cu a ta,sa stii ca nu ne-a fost data degeaba.Totul se intampla cu un rost de la DUMNEZEU,si acesta este induhovnicirea noastra ,caci daca s-ar fi purtat bine cu noi parintii si ne alintau tare ,nu mai ajungeam noi sa credem in EL ,si sa postam aici,si sa vrem sa ne deschidem spiritual ,sa ne hranim cu VIATA ,SI CU SPIRIT. nu uita este o lectie de viata si uita-te la preotii intemnitati pe timpul prigoanei comuniste au zis ca datorita chinurilor si traumelor l-au cunoscut pe DUMNEZEU, acolo fiind RAIUL,FERICIREA SUPREMA...citeste te rog ceva scris de parintele GHEORGHE CALCIU DUMITREASA...si eu m-am revoltat,si m-am suparat, dar ii iert ca sunt parintii mei si uite ca acum la batranete eu ii ajut din toata inima,si ii iert pt cele ce mi-au facut...si nu uita TREAPTA CEA MAI INALTA A DUHOVNICIEI CONSTA IN A-I IUBI PE VRAJMASII TAI...curaj si credinta si creste pe cel mic in armonie, si intelegere cu sotia, si ai sa vezi ca mama ta se va schimba,si DOAMNE-DOAMNE, o sa-i arate dragostea ta cand ea va fi neputincioasa...ai sa vezi , am simtit-o eu. toate cele bune.
|