View Single Post
Vechi 06.08.2008, 12:54:18
anastasia2008's Avatar
anastasia2008 anastasia2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2008
Locație: Acum, in Valenii de Munte, Prahova.
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Marius, diferenta de varsta intr-o relatie este intr-adevar o chestiune delicata. Numai cine a avut parte de o relatie de genul acesta si intelege anumite lucruri. Eu, una, vorbesc din experienta. Sunt mai mare decat sotul meu cu patru ani. Si daca mi-ar fi spus cineva, inainte de a-l cunoaste, ca o sa accept aceasta relatie, i-as fi spus ca nu e intreg la minte. Dar dragostea nu tine cont de varsta. Inainte de a-l cunoaste pe sotul meu, am avut cativa prieteni mai mari decat mine si mi s-au parut niste copii. In schimb, cu sotul meu m-am inteles intotdeauna din priviri.
Asa ca, stai linistit.
P.S. Mi s-a parut aberant insa, ceea ce a afirmat Adrian010155. De unde stii tu draga, ca femeia iese din uz la 5o de ani? Atunci cand iti intalnesti jumatatea si ea devine sotia ta si mama copiilor tai, ea va fi aceeasi si la 50 ca si la 20. Trebuie doar sa stii cum sa o privesti. Ca doar atunci cand te insori cu ea, nu o iei doar pt 20 de ani. Si doar pentru viata sexuala! Ea trebuie sa reprezinte pentru tine cea mai importanta fiinta din lume si tu pentru ea la fel. De aceea, nu conteaza diferenta de varsta, atunci cand dragostea e sincera si e RECIPROCA.
Reply With Quote