View Single Post
Vechi 06.08.2008, 15:04:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Dar trebuie luat shi ascultat shi indemnul venit de la Tatal prin sfintzii Apostoli:
"Acesta este Fiul Meu Cel iubit, in Care am binevoit, de El sa ascultatzi" glas al Tatalui din norul cel luminos care i-a umbrit, caci asha se aratase lui Israel pe vremea Lui Moise, iar pe Tabor era prezent shi Moise dar shi Ilie care shi ei il priveau pe Hristos shi vorbeau despre cum va fi sa moara peste putzin timp...

"Fatza Lui stralucea ca soarele shi veshmantul Sau era alb ca lumina, ca zapada cuarata" shi glasul Tatalui confirma ca shi atunci cand l-a Botezat sf. Ioan, ca El este Cel mult ashteptat... (citatele sunt din memorie shi nu sunt chiar exacte deci imi cer scuze)

Ii luase cu El pe Petru, shi Iacob shi Ioan poate pentru ca ei credeau mai mult, pentruca ishi dadusera seama, ca aveau in ei Adevarul de sus shi nu vroia probabil ca sa-i raneasca sau sa-i vateme sufleteshte pe ceilaltzi, caci celui ce crede multe Taine ii destainuie Hristos shi il intareshte... sau de ce oare nu i-a dus pe totzi pe munte? poate tocmai pentru ca sa-i intareasca pe cei mai slabi shtiind ca aveau credintza slaba... cine shtie care or fi adevaratele motive... poate ca doar lor le-a aratat cum va fi sa moara, adica sa nu-i intristeze shi pe ceilaltzi cu privire la crudul adevar... pe care nu prea il pricepeau ucenicii... caci nu intzelegeau scripturile...
Reply With Quote