View Single Post
Vechi 06.08.2008, 18:26:43
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Ma intreb in ce masura ajunge sa inteleaga cineva adevarul cuprins in Scripturi, fara a apela la Sfintii Parinti? In ce fel se pot evita ereziile fara a avea un Sinod sau fara a lua in considerare hotararile Sinodului?
Exista o metoda foarte clara de a vedea cat de bine a fost inteleasa Sfanta Scriptura de cineva: roadele. Daca viata unei persoane se schimba mult in bine (uneori chiar in mod miraculos), in urma citirii Cuvantului lui Dumnezeu, inseamna ca acea persoana L-a cunoscut pe Dumnezeul Scripturii. Eu cunosc o sumedenie de persoane a caror viata a fost schimbata in urma "auzirii" Cuvantului lui Dumnezeu. Si totusi, nu am auzit ca vre-una din acele persoane sa fi apelat la scrierile "sfintilor parinti" sau la sinoade. Le-a fost destul sa creada ce le spunea Dumnezeu prin Cuvantul Sau.

Anca, am observat ca nu esti o buna cunoscatoare a Sfintei Scripturi. De ce? Doar crezi in ce spun "sfintii parinti" si respecti si hotararile sinoadelor.Nu cumva e nevoie de altceva pentru a cunoaste Cuvantul lui Dumnezeu?
Reply With Quote