View Single Post
Vechi 06.08.2008, 21:56:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford
Citat:
În prealabil postat de maria55
Eu totusi cred ca s-a anteles de la anceput despre ce e vorba , de ce se lungeste discutia atat .........................?!
Conteaza cum te prezinti an biserica dupa parerea mea ( nu-i vorba de lux).
Este important ce croiala au tesaturile de pe tine , in sensul ca indiferent ce porti sa nu fie provocator , sa nu atragi atentia unuia mai slab ca tine ,ca an loc sa fie atent la slujba , sa umble cu ochii dupa tine , dupa formele tale .
Daca peste un pantalon lejer ai pus o bluza lunga , nu-i nici o problema dupa parerea mea .
Dar daca pantalonul crapa pe tine si ti se mai vede si buricul atunci nu mai poti spune Annamarria "oameni buni ce bai aveti ? " .
maria
Catolicii merg si in pantaloni scurti am vazut femei si barbati:dontgetit:
Aici vorbim de Biserica Ortodoxa , de credinta adevarata ! Nu ne intereseaza cei in afara credintei noastre Ortodoxe si oricum nu avem ce invata, de la credintele straine noua. Ortodoxia a ramas consecventa principilor ei . Tinuta la femei, fusta si batic. Barbatii, pantaloni de culoare inchisa si camasa alba sau costum. Nu blugi, nu belciuge in nas, urechi sau elemente imprumutate de la femei. Decenta si bun simt.
Reply With Quote