View Single Post
Vechi 17.11.2006, 21:14:37
viorel6 viorel6 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.03.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Sunt de acord cu ce ai spus.Chiar daca au colaborat unele fete bisericesti cu securitatea nu sunt de acord cu aceasta vanatoare de vrajitoare,o alta mascarada a presedintelui fara minte care conduce aceasta tara.Este chiar absurd sa crezi ca cei ce au incalcat,sa presupunem,taina spovedaniei,au avut de dat informatii de folos securitatii.Omul isi spovedea pacatele,nu venea acolo sa spuna ce face el impotriva regimului.Dupa cum a spus un preot,problema ar fi trebuit privita sub alt aspect,cu adevarat important,cum ar fi acela al incalcarii tainei spovedaniei si nu isteria asta generata de oameni fara minte si fara Dumnezeu.
SUNT DE ACORD CA SA FIE DEMASCATI. Cred ca nu intelegeti un lucru simplu. Noi ca si crestini ne spovedeam la ei, si ei ce faceau? TURNAU LA SECURITATE. Acum eu ce as vrea sa va intreb? UNDE ESTE SECRETUL SF. SPOVEDANII??? Va spun eu unde. In dosarele de la CNSAS. Probabil ca un Parinte cum a fost "Apostolul Bucurestilor", Parintele Sofian Boghiu si multi altii care au devenit mucenici pentru Hristos pe la canal sau la Aiud i-au iertat de mult pe cei care au turnat. Dar de judecata si blestemele lui Dumnezeu cu siguranta nu vor scapa.
Reply With Quote