Subiect: help
View Single Post
Vechi 07.08.2008, 19:29:07
anamaria90 anamaria90 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.06.2008
Implicit

prietena mea cea mai buna are 18 ani jumatate.vorbeste cu un baiat de 2 ani jumatate.cu cateva luni in urma au cazut in pacat.fata a hotarat sa nu mai pacatuiasca pana la casatorie care a fost planuita cam peste 2 ani(asta din cauza parintilor).prietenul ei insa nu este de acord cu alegerea ei.el(22ani) este un tip caruia ii place sa mearga pe la baruri,sa bea...ma intelegeti.de o luna relatia lor s-a cam racit deoarece prietena mea se roaga mult,merge la biserica si refuza sa il insoteasca la asa zisele distractii.ea incearca sa-l schimbe spre bine pe el,insa ma indoiesc ca va reusi.in ultima discutie s-au cam certat.el i-a spus ca se mai gandeste daca ea este mai importanta decat prietenii si obiceiurile lui.a ranit-o foarte mult cu aceste cuvinte.si nici nu o mai suna.nu stie ce sa faca.au mai fost momente in care tot ea a fost cea care la rugat sa se impace,insa acum....imi cere sfatul,asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi,pt ca sunteti trecuti prin viata(eu am 18 ani).va multumesc
Reply With Quote