Citat:
În prealabil postat de mirelat
Draga Elena,
Ma bucur pentru tine ca totul a iesit bine si ca i-ai incins atat de tare intr-ale ortodoxiei ca nici ragaz de pauza nu si-au mai dat. Asta imi aduce aminte de un interviu al nostru - eu si sotul meu - la un Radio din Buenos Aires, care ne-a invitat la o emisiune culturala despre Romania, dat fiind nunta noastra mai speciala : eu neavand rochie de mireasa m-am imbracat in costum national, iar la randul nostru in aceeasi zi am fost nasi - sfinti, a zis preotul, pentru ca nu am apucat sa iesim din biserica - pentru atasatul cultural al Ambasadei Romaniei, a carui sotie ne-a facut surpriza sa vina si ea imbracata tot in costum national, ca sa fim amandoua la fel.... eram doua Romanii acolo, intr-o bisericuta mica, dar intre multi prieteni cu inima calda.
|
Mirela draga,
Incerc sa ma strecor printre zei si zmei, mamifere si lei (citate de la Jeniffer)...nu stiu ce cauta nici pe site-ul asta, dar cu atat mai mult pe topicul asta. Oare administratorul o mai trece pe aici? Sau cred ca daca intra se sperie de ce vede si pleaca repede.
Mi-a placut mult relatarea ta legata de nunta. Multi ortodocsi practicanti, mai ales din zone mai traditionale, merg la cununia religioasa imbracati in costume nationale. De abia astept sa vad o poza cu cele 2 romancute. Iar daca zici ca ai si inima calda, si paine si sare, sa stii ca daca am drum prin State, o sa fac escala la New York. Neaparat. Sper sa ramana valabila oferta. Pana atunci ne mai intalnim pe aici, printre zei si zmei, zebre si lei, lupi si miei...
Te imbratisez cu drag,
Elena