Subiect: help
View Single Post
Vechi 08.08.2008, 21:10:34
livadarufelix livadarufelix is offline
Member

Data înregistrării: 21.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anamaria90
prietena mea cea mai buna are 18 ani jumatate.vorbeste cu un baiat de 2 ani jumatate.cu cateva luni in urma au cazut in pacat.fata a hotarat sa nu mai pacatuiasca pana la casatorie care a fost planuita cam peste 2 ani(asta din cauza parintilor).prietenul ei insa nu este de acord cu alegerea ei.el(22ani) este un tip caruia ii place sa mearga pe la baruri,sa bea...ma intelegeti.de o luna relatia lor s-a cam racit deoarece prietena mea se roaga mult,merge la biserica si refuza sa il insoteasca la asa zisele distractii.ea incearca sa-l schimbe spre bine pe el,insa ma indoiesc ca va reusi.in ultima discutie s-au cam certat.el i-a spus ca se mai gandeste daca ea este mai importanta decat prietenii si obiceiurile lui.a ranit-o foarte mult cu aceste cuvinte.si nici nu o mai suna.nu stie ce sa faca.au mai fost momente in care tot ea a fost cea care la rugat sa se impace,insa acum....imi cere sfatul,asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi,pt ca sunteti trecuti prin viata(eu am 18 ani).va multumesc
Si eu am cunoscut in urma cu ceva timp o fata care a pacatuit cu mai multi baieti dar s-a hotarat asa ca si prietena ta sa nu mai pacatuiasca pana la casatorie. La inceput nu stiam cum sa procedez mai ales ca am aflat ca in trecut s-a culcat si cu un var de-al meu asa ca am cerut sfatul aici pe forum si mi s-a spus sa-i respect decizia si sa o accept asa lucru pe care l-am facut si totul e o.k.
In timp aceasta fata a demonstrat ca are un suflet mare, ma ajutat cand eram in mare nevoie ,s-a luptat plangand pentru mine si m-a facut sa am incredere in Dumnezeu.
Avem o relatie minunata si sper sa avem si o casnicie minunta, peste cateva luni ne vom casatori si atunci va fi intre noi si prima dragoste.
Pana atunci ne tinem de mana, ne spunem vorbe frumoase, ne plimbam impreuna si ne zambim.
Asa ca prietena ta ar face mai bine sa se desparta de acel baiat iar faptul ca a pacatuit nu trebuie sa o lege pentru totdeauna de el.
In timp isi va gasi pe cineva cu suflet bun care o va iubi si va fi fericita.
Reply With Quote