View Single Post
Vechi 11.08.2008, 10:49:00
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Din punctul meu de vedere diferenta de varsta CONTEAZA,chestia cu "dragostea invinge totul..."este o poveste,dragostea este neputincioasa fara factorii de capatai ai unei relatii;intelepciune,incredere si respect,dar mai ales prietenia care trebuie sa se formeze inevitabil,intre cei doi pentru ca relatia sa reziste.Spunea un filozof;"fiecare om iubeste atat cat simte,dar mai ales cat intelege"Ei,aici este dilema,puterea de intelegere a lucrurilor inconjuratoare este diminuata de varsta mai tanara,si ca atare un barbat mai tanar se va dovedi si mult mai imatur...in general barbatii se prezinta mult mai imaturi decat femeile,astfel ca apar probleme in acest sens,probleme de intelegere,de conceptii.
Se spune ca un barbat este mai imatur cu 5 ani decat o femeie,si deci,diferenta dintre un barbat si o femeie,indicat este sa fie de 5 ani,adica barbatul sa fie mai mare cu 5 ani decat femeia.In cazul de fata lucrurile stau tocmai invers,astfel ca problemele pot aparea mai cu precadere,pe parcurs,bine-nteles,acum dragostea e mare si dezinteresata.
Cu adevarat,BARBATII SUNT MAI NAIVI,asta este in firea lor,poate tocmai pentru ca nu au dezvoltat instinctul nasterii si al protectiei,asa cum au femeile ca si potentiale mame.
Din experienta mea marturisesc,DIFERENTA CONTEAZA,am avut relatii cu barbati mult mai in varsta si s-a cunoscut diferenta,dar cred ca daca as fi avut relatii cu un barbat mai tanar ar fi iesit un dezastru,mai ales avand in vedere personalitatea mea care desface aproape toate firele in 4,astfel devenind extrem de obositoare o astfel de relatie.
Un coleg de serviciu de-a sotului meu tocmai s-a casatorit cu o femeie cu 6 ani mai in varsta decat acesta(de asemenea,colega de serviciu).Dragoste mare,planuri mari,bucurie si speranta,insa nu a trecut nici un an si conflictele au inceput sa apara,diferente de conceptii,diferenta indeletnicirilor dintre acestia dinaintea casatoriei...
Pentru tine ca barbat,nu ar constitui aceasta o problema prea majora,dar pentru femeie poate fi extrem de obositor sa suporte capriciile si copilaria barbatului ei care,in mod natural prezinta o evolutie a maturitatii mai in urma.Este bine,pana la casatorie,sa lociuiti impreuna,sa va cunosteti mai bine capriciile si caracterul,nimic nu poate exprima mai bine calitatea unei relatii ca locuirea impreuna a unui cuplu.
In consecinta,daca tu consideri ca esti destul de matur si stii ce vrei,nu reprezinta chiar un impediment diferenta de varsta,bucurati-va de iubirea pe care o simtiti si totul va decurge de la sine,oricum nu poti preconiza evolutia relatiei pe o perioada prea indelungata,ci doar te poti bucura de dorinta si intensitatea viselor frumoase pe care vi ;le faceti amandoi posibile.
Reply With Quote