Sora mea este casatorita cu un barbat mai in varsta...UN DEZASTRU!!!Se cearta permanent ca,chiorii si au si copii.El este buba,batran,egoist si prost,alaturi de care nimeni nu ar sta...doar sora mea cea "imbrobodota" de minciunile lui.Si in mod paradoxal,nu are bani,deci este iubire mare...cred ca iubirea poate fi confundata deseori cu prostia sau indobitocirea din partea celui care domina.
Si eu am avut o relatie pe la 20 de ani,cu un barbat de 33 de ani,am ramas cu cele mai dezgustatoare amintiri ale unui om imi trata naivitatea cu prea multa severitate.
Sincer,maria,nu vreau sa te descurajez,si stiu ca nici nu sunt sanse,dar vei avea cu siguranta de suferit,pentru ca tu la 19 ani esti doar un copil si cu acest barbat te vei maturiza rapid si nedrept,fiindca adevarata maturizare vine din probleme si necazuri,si nu dintr-o ordine satisfacatoare a vietii.
Sincer,si barbatii sunt vinovati ca se pretind la relatii cu fete atat de necoapte,iar la randul lor vor avea de suferit de pe urma imaturitatii acestora,doar ca din fire isi vor descarca nemultumirile tot pe bietele domnisoare visatoare...."care cred in Harap Alb"
Uitati-va la parintii nostri!Au trait in medii diferite,au asimilat informatii si experiente diferite,si ca atare gandesc diferit,de aceia ne este greu sa mai vietuim impreuna dupa ce ajungem persoane mature.Drept pentru care majoritatea convietuirilor cu socri ies cu scantei si familii dezmembrate.In functie de generatia in care ne-am nascut si am trait,gandim diferit,dar mai ales anii acumulati de persoana care este mai in varsta intr-o relatie,il face pe acesta sa inteleaga mai profund lucrurile,sa le analizeze mai amanuntit,in timp ce tineretea este mai capricioasa,isi permite sa greseasca,sa nu gandeasca profund si sa nu inteleaga pe deplin ceea ce se intampla in jur si ceea ce merita sa capete atentie,fiind,de altfel,o atitudine naturala.Si astfel,diferentele creeaza conflicte,pe buna dreptate,nu le putem evita fiindca acestea se datoreaza realitatii din viata fiecaruia dintre noi,si intelegerea fata de aceasta.
|