Da.. reamintesc! sa nu deviem de la subiect!
Revin cu noutati!
Ai mei au inceput sa o sa continuie cu aruncatul pastilelor (intepaturilor) si apropo-urilor sa ma faca sa ma gandesc ca e diferenta foarte mare !
Eu unu nu am avut o relatie stransa cu ai mei pana acum si nu mi-ai vorbit deschis niciodata ! De ce sa imi deie ei mie sfaturi acum ? Tocmai din lipsa lor de comunicare mi-am trait viata intr-unsecret pana acum ! Ai mei nu stiu ce am facut eu pana acum si nu stiu ce fel de persoana sunt ! Habarnau trecutul meu ! Si trecutul mi l-am facut singur in asa fel incat acum pot spune ca stiu sa iau o decizie, stiu riscurile ei, stiu ce este viatza !... sunt pe un forum religios si nu imi permit sa spun prea multe despre trecutul meu ! dar daca ati sti mi-ati da dreptate si m-ati intelege si nu atzi mai comenta !
Indiferent de ce am facut in viata ... nu am dreptul la liniste la dragoste si sperantza..la respect si sinceritate ?????? ...
Daca Dumnezeu mi-a aratat jumatatea mea ? eu sa nu o accept acuma pentru ca vorbeste lumea de mine si de diferenta dintre noi ? Eu sarut gura ei nu gura lumii !
|