View Single Post
Vechi 12.08.2008, 01:49:00
AndreiB AndreiB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
Andrei,barbat esti si ca atare te exprimi,cu tine trebuie sa gasesc sinonime specifice in exprimare,doar,doar sa nu intelegi ceva cu conotatie "personala".M-am referit strict la postare si ca atare nu era nevoie de remarci deplasate.Iar cand am spus ca esti prea mic,a fost cu inteles metaforic,nu m-am referit nici pe departe la reala diferenta de varsta dintre noi,fiindca nici nu o cunosteam si nici nu ma interesa,deci m-am referit la faptul ca esti prea mic in aceasta lume controversata a cadrului spiritual monahal.Dar nu mai conteaza,stiu ca vei continua sa te agati(nu am sinonime adecvate pe banda)in mod personal de postarile mele nesemnificative,de altfel.
Poate ca trebuia sa-ti scriu acestea pe privat,insa eu consider acel spatiu unul intim,pe care-l folosesc in interes prietenesc mai profund(a nu se intelege mai mult decat amicitie),de aceia i-l solocit destul de rar,asa ca scuze pentru off topic.
Oricum,imi sustin parerile exprimate pe acest topic.
eh, surioara Ory, asa cum esti tu femeie, sint eu barbat. :)
poti tu, Ory, sa stii care-i mare sau mic in ceea ce priveste lume monahala?
ar fi fost chiar culmea sa te dezici de ceea ce sustii. in cele din urma omul este suma celor afirmate si puse in practica, nu?

eu am inteles pozitia ta: Sf Scriptura, Canoanele Sfintilor Parinti, Traditia si tot ce reprezinta Ortodoxia trebuiesc schimbate doar pentru ca o amica de-a ta se simte cam rau dupa ce a incalcat ce nu trebuia.
te rog, transmite-i din partea mea, daca ea chiar exista, ca nu i-ar strica putina smerenie si nadejde in Dumnezeu. si sa nu mai pacatuiasca.
Reply With Quote