View Single Post
Vechi 12.08.2008, 08:51:50
marius007 marius007 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Omul indragostit nu primeste sfaturi; asta e cert. Indragosteala este "cea mai dulce forma a nebuniei". Omul indragostit accepta orice compromis, lasa oricat de la el, numai sa fie cu fiinta de care este indragostit. Trezirea vine si ea; si de multe ori nu este chiar placuta... Abia atunci, dezmeticit, cuplul incepe sa construiasca cu adevarat.

Marius, diferenta de varsta de 5 ani intre soti nu este o tragedie. Oricum cel mai in varsta intinereste, iar cel tanar se maturizeaza. Alte lucruri sunt importante: crezi ca te va ajuta sa te mantuiesti? Crezi ca te va ajuta sa stai departe de pacate? asemenea intrebari nu si le prea pun tinerii; dar daca raspunsul este "da", atunci diferenta de varsta chiar nu conteaza. Dar esti hotarat sa stai cu ea pana la sfarsitul zilelor?

Sa stii totusi ca parintii tai nu-ti vor raul, ci binele. Ia aminte la ce iti zic ei.
Da asa e... da nu si in cazu meu! Daca nu acceptam sfaturi nu mai intram in discuti pe acest forum! Unele sfaturi chiar imi sunt de folos si sunt scrise cu cap dar sunt uni care se dau atotstiutori si cred ca numai ei au dreptate !

Imi cer scuze am avut un moment mai slab..intradevar suna cam rastit mesajul de mai sus... da am scris ce gandeam in momentul respectiv!

Mirelat! Nu eu nu am comunicat cu ai mei ! Ei nu au comunicat cu mine ! Sunt niste parinti care ne-au educat numai pentru societate dar nu ne-au invatzat cele personale! Dar iar deviem de la subiect !

Wekendul trecut a venit ea la mine ...wekendul viitor e randul meu sa plec la ea ( si randul merge in continuare asa 1-1 )! O sa mergem la o nunta impreuna ! Vorbim ore intregi la telefon ! Plangem cu randul ca ne e dor unu de celalat ! Dar asta nu insemna ca sunt orbit de dragoste si sunt legat la ochi, sau am ochelari de cal !

Revin!

Reply With Quote