View Single Post
Vechi 12.08.2008, 16:01:19
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita
"Mai inainte de a-l salva pe pacatos trebuie sa ne salvam pe noi insine ,sa invatam sa ne vedem pacatele si sa ne indreptam." Corect.

"Ce drept am eu sa-mi cert aproapele ,chiar si cu duhul blandetii cand eu nu m-am vindecat pe mine insumi ?" Pai am presupus deja ca vorbim de crestinii care vad alti crestini mergand pe langa drumul cel bun. E de datoria lor sa intinda o mana de ajutor.

"Orbul nu poate sa il ajute pe orb sa mearga." Asta e cazul meu. Dar, inca o data: mai sus e vorba de cei care se straduiesc sa fie prieteni cu Dumnezeu, nu de cei orbi ca mine.

"Nu asta e viata duhovniceasca ,sa vedem greselie altora ,viata duhovniceasca incepe asa cum a spus Darius cand traim in armonie cu noi si cu cei din jur ." Viata duhovniceasca nu se poate descrie asa simplu... Dar oricum, dragostea conteaza cel mai mult; si, din iubire, sa intindem o mana de ajutor celor care au nevoie, sa le dam macar un sfat bun, sa nu-i ignoram spunand din falsa smerenie ca nu avem dreptul sa facem asta. Prietenei tale nu i-a fost frica s-o faca, bravo ei, tot respectul.
Reply With Quote