Subiect: vine vine
View Single Post
Vechi 12.08.2008, 20:27:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
eu nu shtiu cum sa alung vedenia fericirii slavei de la oameni de maine ca ma gandesc mereu ca o sa traiesc maine cea ce nu traiesc azi, ca azi n-are sens ca shi asha o sa traiesc fericirea aia maine, shi pentru ca maine este o iluzie atat de frumoasa, atunci azi in loc sa postesc, mananc shi plang, mananc somn, prea mult somn... shi dimineazta atunci ma gandesc cate voi face in ziua de azi shi defapt spre amiaz imi dau seama ca a trecut in zadar shi iar imi apare naluca de maine, de luni... de poimartzi... shi nimic... adica inchipuirea asta de sine, frumoasa, de maine cand ma vad facand ceva, traind ceva, plinind cate ceva shi iubind, iar azi cat e ziulica de lunga totushi nu e timp pentru nimic... foarte ciudat, nu e timp decat pentru a manca somn... ca de plans, pentru pacate... altatdata, candva... de luni... de maine...

sau o alta chestie, nu mai sunt in stare de nimic, sunt ca shi paralizat, intre nishte limbi uriashe care sunt golite de duhul ce recunoashte pacatul, golite de contzinut, ca shi intre nishte frunze uriashe care nu au duh in ele caci nu shtiu de nici un pacat, e ca intr-o sera unde nu s-a auzit de pacate... pare ca e liber orice shi e foarte placut...

post, poi post inseamna potop, pocaintza, porunci, popor, porumb, povatzuire, pot fara op...

deci la ce se tzine post in primul rand ? poi la shtiintza ce vine de la malahishti shtiintzifici... ai naluciferizarilor inclinate spre rau inca din tineretzile lor... 7x???:(:(
Avand gandul la moarte le vei alunga pe toate cele desarte de aici. Nimicimea noastra este atat de reala si palpabila, incat slava lumeasca le incununeaza pe toate desertaciunile lumesti si ea, slava lumeasca, dispare ca fumul si se risipeste precum ceata de parca nici nu ar fi fost. A mai spus pe un topic ca cea mai de folos filozofie, este gandul la moarte . Slava lumeasca find desertaciune, ea nici nu exista de fapt decat in mintea noastra , ancorata in cele pur materiale , o iluzie, o fata morgana.
Reply With Quote