View Single Post
Vechi 13.08.2008, 12:18:33
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Citat:
În prealabil postat de danyel
Pamantul nu poate avea milioane de ani tocmai pentru ca in ultima suta de ani s-a distrus atat de mult flora, fauna, clima, stratul de ozon etc, incat iti poti da seama cat este de sensibila planeta, da intradevar omul prin poluare a dus la aceste distrugeri, dar o planeta care a rezistat milioane de ani sa se degradeze atat de repede din cauza unor factori? poi in milioane da ani au existat mult mai multi factori, eruptii de vulcani, caderi de meteoriti etc care puteau sa slabeasca planeta

in legatura cu disparitia dinozaurilor prin caderea unui meteorit, totusi acei dinozauri erau adunati toti in acelasi loc de pe pamant pregatiti fiind sa-i loveasca meteoritu? sau teoria conform careia pamantul a fost invaluit de un nor imens de praf si din aceasta cauza au murit toti dinozaurii este un pic fortata, cam mult praf trebuie ca sa acopere toata planeta, plus de asta trebuiau sa moare alaturi de dinozauri si celelalte vietuitoare din lipsa de oxigen si lumina, apoi la cate specii de dinozauri se presupune ca au fost mi se pare ca s-au gasit putine fosile, totusi erau imensi, normal era sa se gaseasca mult mai usor,
Tu uiti de pronia lui Dumnezeu. Pai El a facut toate si le-a mentinut atata timp! Iar daca oamenii au acceleat poluarea - e vina lor si Dumnezeu nu impiedica asta.

Sa inteleg ca tu nu crezi ca au existat dinozaurii? De ce, pentru ca nu scrie in Biblie de ei? Poate ca nu au incaput in arca lui Noe de mari ce au fost si de aia au disparut... (glumesc)

Poi daca le-a mentinut atata timp de ce le-a lasat de izbeliste in 100 de ani?

cred ca au existat dinozauri, dar este putin fortata teoria conform careia au disparut, si totodata cred ca n-au existat atatea specii pe cate se presupun
Reply With Quote