View Single Post
Vechi 13.08.2008, 14:04:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de vsovi
domnule degeaba venitzi sa va documentatzi pe aici shi sa pricepetzi Cuvantul Lui Dumnezeu shi cum se interpreteaza shi cum se explica shi ce inseamna daca voi le folositzi nu ca sa va pocitzi shi schimbatzi shi sa ajungetzi in Adevar ci tot mereu doar ca sa sustzinetzi apoi de pe aceleashi pozitzii potrivnice strambatatzile voastre esentziale... n-are nici un rost sa venitzi pe aici in documentare ca sa va pregatitzi shi mai bine artileriile voastre shi capcanele cu care sa-i inshelatzi pe naivi... nu mai venitzi pe aici daca nu avetzi intentzia sa va pocaitzi shi sa revenitzi la ortodoxie... nu mai venitzi domnule... sa va inarmatzi spre a tara shi pe altzii in inshelarile voastre... ca atunci nici nu avem ce sa mai stam de vorba... 7742x???:(:(
Ce v-am facut sau ce am zis de sunteti asa suparat pe mine? Cand m-am inscris pe forum, am specificat ca sunt de "alta religie". Apoi, am citit regulile forumului si am de gand sa le respect. Nu credeti ca ar fi mai bine sa ma tratati crestineste, ca pe un oaspete?
nu! shi se pare ca nici n-ai priceput ce am zis daca v-atzi shi simtzit ofensat? poi cu ce v-am ofensat? se pare ca pentru asta atzi shi venit... sa va strangetzi munitzie... ???

interesante pretentzii de a fi tratat creshtineshte? poi ce avem de discutat cu voi adventishtii? shi pentru ce ne vizitatzi? ca decat sa ne taratzi in contraziceri shi sa va urcatzi pe masa, ca doar suntetzi musafiri... nu? de asta v-am zis, mai bine sa nu mai venitzi, statzi la voi acasa, ca voi nu venitzi pentru pocaintza shi pentru a ajunge la Ortodoxie, nu pentru nevoia shi setea de Dumnezeu o facetzi...

deci pentru ce venitzi cu gaduri viclene? iar daca intradevar asha venitzi, atunci mai bine nu mai venitzi ca sa avetzi apoi stiintza de a talmaci scriptura spre ademenirile naivilor ca sa ii punetzi sa poarte toata strambatatea shi rushinea voastra...

ca oricum oricediscutzie cu voi decade inspre autoindreptatzire shi excaladarea conflictelor ca sa shtitzi voi cum sa preluatzi Cuvantul Lui Dumnezeu ca sa-l folositzi in scopurile voastre viclene shi misheleshti...

nu e vorba de tine personal mai VASINEC ci de secta voastra de ingeri ai fariseilor antuihrishti...

ma intzelegi dumneata? ca doar nu am nimic personal cu dumneata... dar nu e bine sa mergetzi pe calea asta shi sa taratzi shi pe altzii la strambatate shi pierzare... nu e bine nici pentru voi shi nici pentru noi care totushi stam de vorba cu voi in sperantza ca... sperantze desharte... ca voi nici nu cititzi defapt Scriptura ci v-a luat mintzile nishte naluciferizatzi, ca daca atzi citi cu adevarat Cuvantul Lui Dumnezeu, atzi pricepe scriptura shi atzi veni la Adevar shi v-ar vindeca Domnul, dar voua va intereseaza alte chestii... cum sa mai profitatzi de una shi de alta... cum sa va mai ... nu va mai judec ci doar sper ca nu am scris in zadar... ???
Reply With Quote