Citat:
|
În prealabil postat de Florin-Ionut
Si inca ceva: un tor vazut dintr-o parte nu este un cerc, ci un dreptunghi cu capetele mai mici curbate in semicerc... :P
|
bun shi daca ar lumina shi ar trimite raze drepte inspre tine pe care le-ai vedea?
poi sonda respectiva nu imi dau seama cat de mult a ieshit din plan shi pe ce directzie s-a dus, ca poate a mers spre zona cu planete care se afla aproximativ in planul in care se invart planetele...
nu s-a demonstrat nici o teorie... nu sunt nihilist ci folosindu-ma shi eu de shtiintza imi dau seama ca abereaza...
tzi-am zis ca e vorba de unde luminoase, caci prin mediu se transmite energia undei ca fotonul nu shtim unde ajunge shi unde se anihileaza... unda in schimb merge, asha cum in cazul mai multor bile puse una langa alta, bila care loveshte shrul nu se mai deplaseaza dar se deplaseaza unda shi ultima bila sa molipseshte shi primeshte energia primei bile... iar viteza undei in mediu e de maxim 3x10**8 m/s dar numai in conditzii normale de stari cunoscute ale materialelor...
cum sa explice curbura spatziului traiectoriile fotonilor, poi nu vezi ca au extins teoriile materialelor la zone unde nu exista materie ci doar fluxuri shi influentze... ca sa-shi poata ei explica lucruri presupusem sa-shi confirme teoriile, sa extrapoleze ei...
fotonii au masa shi au shi energie dar nu poate fi masurata intrucat au viteza infinita shi la viteze infinite s-ar crea impul infinit shi de aceea fotonii au masa ce tinde spre zero ca sunt puncte matematice la limita...
dar sunt defapt foc oscilant... iar cand se lovesc de straturile atmosferice ard acolo ceva dar unda lor merge mai departe caci sunt filtratzi pentru ca ne-am arde poate, cineshtie, poate ca nu ne-am arde ci ne-am incarca, dar la mare daca stam la soare ne cam prajim, dar poate nu din cauza fotonilor ci din cauza unor particule din mediu care se descarca pe suprafatza pielii noastre, ca alea sunt bilele de capa sa zic asha... poate ca fotonii din spatziu nu sunt nocivi... nu ne fac nimic...
dar shtiintza e plina de supozitzii shi minciuni... n-are rost sa te bazezi pe ea decat asha doar ca shi curiozitatzi.... am facut shi eu cate ceva shi am studiat ca mi-a placut... dar e un fiasco... ca e din aia ateista... dar atunci cand ne va Arata Hristos atunci vom shti shi ce a creat Dumnezeu... caci frumusetzea creatziei nu se poate sa nu o iubeshti shi sa nu cautzi sa-i descoperi tainele... caci doar fiecare lucru poarta in el o mica intzelepciune a Creatorului... shi acea mica intzelepciune este de necuprins :D